| Siteyi nasil Buldunuz?? | |
|
+9berfinnn17 gül güzeli Cherry interesting_girl rabia-yiğit betül26 senna **BüsRa** ferruhi 13 posters |
|
Siteyi nasil Buldunuz? | Cok guzel | | 88% | [ 14 ] | Guzel | | 12% | [ 2 ] | Vasat | | 0% | [ 0 ] | Begenmedim | | 0% | [ 0 ] | Cok Kotu | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 16 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
betül26 Administrator
Mesaj Sayısı : 606 Kayıt tarihi : 05/07/09 Yaş : 30 Nerden : kocaeli
| |
| |
rabia-yiğit reklamcılar
Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 22/07/09 Yaş : 30 Nerden : s_t_v
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Perş. Ağus. 27, 2009 2:59 pm | |
| bekliyoruz... daha iyi olsun isteriz elbet | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Perş. Ağus. 27, 2009 10:34 pm | |
| Güzeel ,yalnız daha orjinal olunması gerekiyor,sitedeki bazı forum ve konu başlıkları bayağı aşina geldi bana ! |
|
| |
ERENN
Mesaj Sayısı : 75 Kayıt tarihi : 09/09/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| |
| |
betül26 Administrator
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Çarş. Eyl. 09, 2009 10:11 pm | |
| hoşgeldin erenn | |
|
| |
ERENN
| |
| |
ERENN
| |
| |
Ramirez Moderatör
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 29 Nerden : __İİssTTTaaaNNNbbbUUUllll___
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Perş. Eyl. 10, 2009 9:26 pm | |
| [b][i][u]LÜTFEN BURAYI SOHBET ORTAMINA ÇEVİRMEYİNİZ!!! | |
|
| |
betül26 Administrator
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Perş. Eyl. 10, 2009 9:31 pm | |
| - Ramirez demiş ki:
- [b][i][u]LÜTFEN BURAYI SOHBET ORTAMINA ÇEVİRMEYİNİZ!!!
evet kesinlikle sohbet etmek isteyenler muhabbet dolmuşuna | |
|
| |
ERENN
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Cuma Eyl. 11, 2009 1:19 pm | |
| tamam bilmiyodum özür dilerim... | |
|
| |
ERENN
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:29 pm | |
| ya kızmayın ama bişey söylicem ben galerideki avatarları hiç beğenmedim onları değiştirebilirmisiniz?eğer değiştirirseniz bunları eklerseniz sevinirim pek güzel değiller ama yinede onlardan iyidir...+ + + + + | |
|
| |
interesting_girl Administrator
Mesaj Sayısı : 241 Kayıt tarihi : 04/08/09 Yaş : 29 Nerden : Kırşehir
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:34 pm | |
| Tamam Erencim görüşün dikkate alıncaktır.Düşünceni açık bir şekilde ifade ettiğin için sana teşekkür ederim.Arkadaşlar sizinde beğenmediğiniz veya hoşunuza gitmeyen bir durum olduğunda rahatça bizlere bildirebilirsiniz. | |
|
| |
ERENN
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Paz Eyl. 27, 2009 8:47 pm | |
| ben çok şey istiyorum biliyorum ama son rica biz moderatör yada moderatör yardımcılarının hiçbir yetkisi yok galeriye avatar bile ekliyemiyoruz normal üyeden farkımız yok dediklerim yanlış anlaşılmasın ben sadece bu site için bişeyler yapmak istiyorum...elimden geldiği kadar yapıyorum site bomboşken girip çalışma ekliyorum duruyorum ama bomboş sitede ne yapıyım bende sıkılıp çıkıyorum...her neyse ben bizede azda olsa yetkiler verilmesini istiyorum... | |
|
| |
ferruhi Üye
| |
| |
ERENN
| |
| |
ERENN
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Paz Ekim 04, 2009 11:20 pm | |
| site güzel güzel olmasına ama bişey varki çok canımı sıktı insanları mod,mod.yardımcısı vs.yapıyosunuz heveslendiriyosunuz sonrada çıkarıyosunuz yerine başkasını alıyosun ben buna karşı gelmezdim bana seni çıkarıcaz deseniz ben bişey demezdim ama en azından haber vermenizi umardım ben zaten bu sitede üyeliğimin iptal edilmesi isticektim çünkü ben gidiyorum 1 sene gelmicem bazen haftasonları gelicem ama yine burda pek olamıyacağım için üyeliğimin silinmesini isstecektim yani mod.yardımcılığımında neyse isabet olmuş ben demeden siz yapmışsınız...ben buna kızmadım ama anlamıyorum niye her sitede aynı şey başıma geliyo benim kurduğum admin olduğum sitede bile beni adminlikten çıkarıyolar bu kadarda olmaz...ben işimi kötümü yapıyorum sadece onu merak ettim...neyse çok konuştum son bişey söyliyimde bu konuyu burda kaptıyım dediğim gibi ben gidicem o yüzden üyelik sildirmek istiyorum... | |
|
| |
interesting_girl Administrator
Mesaj Sayısı : 241 Kayıt tarihi : 04/08/09 Yaş : 29 Nerden : Kırşehir
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Ptsi Ekim 05, 2009 5:16 pm | |
| Esra,bu değişiklikten benim haberim yoktu...Ama bizim sitemiz daha çok yeni.Zamanla her şey yerine oturucak.Ben özür diliyorum herkesin adına.Sen görevini kötü yapıyorsun diye çıkarılmadığından eminim.Sakın böyle düşünme...Kendine iyi bak, isteğin gerçekleşecektir. | |
|
| |
ERENN
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Çarş. Ekim 07, 2009 11:49 am | |
| ablacım sadece beşinci boyut fan sitesinde başıma çok kötü şeyler geldi o siteyi ben açmıştım admindim sonra bir admine daha ihtiyacım oldu ve birini daha admin yaptım sonra o beni adminlikten çıkardı ve banladı düşünebiliyomusun kendi siteme giremiyodum ben ondan sonra bu konularda biraz hassas oldum yoksa benim için admin olsamda aynı sadece üye olsamda aynı yani umarım beni anlamışsınızdır bu konuda gerçekten hassasım yani böyle durumlarda çok üzülüyorum ve işimi iyi yapamadığımı üyeliğimin hakkını veremediğimi düşünüyorum... | |
|
| |
betül26 Administrator
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Paz Ekim 11, 2009 11:18 am | |
| esracım ben uzun süredir giremedim ve sitede ne olup bittiğinden fazla haberim yok ama sanırım sen admin arkadaşlarımıza biraz darılmışsın ama eğer seni görevinden çıkardılarsa eminim bir nedeni vardır bu gibi sorunları lütfen adminlerimize mesaj atarak bildirelim bu başlık bunun için açılmadı | |
|
| |
DuManyaq-GirL
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Salı Ara. 08, 2009 8:28 pm | |
| Tek KeLimeyLe MükemmeL...TeşekkkürLe böyLe bir Fan sitesi açttıqınz içn =) | |
|
| |
betül26 Administrator
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? C.tesi Ara. 19, 2009 2:45 pm | |
| beğendiğinize sevindik sitemize hoşgeldiniz keyifli dakikalar dileriz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Paz Ocak 31, 2010 9:33 am | |
| |
|
| |
ranamm
| Konu: Geri: Siteyi nasil Buldunuz?? Paz Nis. 15, 2012 7:26 am | |
| nasıl buldunuz deyince nerden buldunuz zannettim bende güzel ama yeni üye oldum o yüzden karışık geldi sanki | |
|
| |
| Siteyi nasil Buldunuz?? | |
|