_-_-_-_-_Deniz Evrenol Fan Sitesi_-_-_-_-_
Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rüyalarinizi anlatin

YazarMesaj
Hasibe

Hasibe

Rüyalarinizi anlatin Empty
MesajKonu: Rüyalarinizi anlatin   Rüyalarinizi anlatin Icon_minitimePtsi Ağus. 31, 2009 9:37 pm

Isteyen Rüyalarini anlatabilir Smile
Misafir
Misafir

Rüyalarinizi anlatin Empty
MesajKonu: Geri: Rüyalarinizi anlatin   Rüyalarinizi anlatin Icon_minitimeC.tesi Şub. 20, 2010 11:56 am

paylaşım iin çok teşekkürler

ben bundan yaklaşık sanırım 1 ay oldu 1 ay önce avatarımda resmi olan kuzenim burcu kübrayı riyamda görmüştüm hayatımda hiç unutamıycam bi rüya gördüm?anlatmaya başlıyom?

rüyamda kübra sabah namazında abdestli ve şehadetli öldüğünü azrailin ona beyazlar içinde bi delikanlı gibi geldiğini canını sırtını sıvazlıyarak aldığını şehadet şerbeti içitğini yerinin çok rahat çok iyi olduğunu peygamber efendimizi (s.a.s) görüp elini öptüğünü peygamberimizin (s.a.s) annesinin ve babasının onu cennette beklediklerini cennetin aşırı derecede çok güzel olduğunu söledi ve kübra beyazlar içinde bana çok güzel gülümseyerek anlatıyodu bunları bende ağlayarak dinledim onu bağırarak uyandım rüyadan benim en güzel ve hiç unutamıycağam rüyam budur?

Rüyalarinizi anlatin
1 sayfadaki 1 sayfası