Full Seo Uyumlu, Tamamen Otomatik, Blog Özellikli Video Scripti - Bayrama özel 10 kişiye 25TL !
O kadar video scripti geldi geçti piyasada, ama böyle birşey geçmediğini düşündüğüm için ve basit kullanımının yanı sıra full seoya uygun birşey yaptırma kararı aldım ve size yararlı olabilecek en iyi şeyi yaptırdım gibi geldi bana,
bot sorunu yok herşey panele gelir otomatik tek onaya basarsınız. Düzenlemek isterseniz onaylamadan önce, düzenle deyip etiket ekleyebilir ve kategori seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra, video yazılımlarında Blog bölümü eksikti her zaman basit kullanımlı birşey. Bunuda düşündüm tabi yaptım !
Video sitelerine olan ilgim, hitlendirme çalışmalarım vs herkes az çok biliyor. Başarılı birşey çıkarttım ve uygun fiyattan satıyorum. Her hangi pahalı bir fiyat sunmadığımın yanı sıra sistemin bir çok özelliği mevcut.
Seo ya uygunluğu nedir ?
Seoya uygunluğu sistemin, apili sistemlerde genelde otomatik eklenir ama bunda öyle birşey yok !
Herşey adminin elinde, eklerse ekler eklemek istemezse eklemez. Bir video izlendi diyelim, o video panele düşer ve admin onay verirse siteye eklenir.
Blog bölümünde ise başlık ve kısa açıklama ve uzun açıklama şeklinde güzel bir alan yapıldı seo açısında yazılar önemli diye !
Tema konusunda herkes değiştirmek vs istediği için, her hangi bir zorluk çekmeyin diye tamamen basit ve yorucu olmayan şekilde kodlandı
HTML Biliyorsanız her türlü temanızı uygulayabilirsiniz !
Link zorunluluğu yok ! Link kaldırma gibi ücretli şeyler koymadım tamamen link kaldırma ekleme sizin elinizde kodlar
tamamen özgün ve editlenebilir yaptım. Sadece bir dosya şifreli, o dosya ise siteyi pek etkilemiyor tek lisans üzerine şifrelendi. !
Etiketler yasaklayabilirsiniz ve aranmasını
istemediğiniz etiketler sitede aranmaz !