_-_-_-_-_Deniz Evrenol Fan Sitesi_-_-_-_-_
Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kavisli taş

YazarMesaj
dj_ibo_g_h

kavisli taş Empty
MesajKonu: kavisli taş   kavisli taş Icon_minitimeÇarş. Ekim 23, 2013 4:39 pm

Web Adresi: http://www.makyajtelevizyonu.com
Sahibi: makyajtelevizyonu
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: makyajtelevizyonu
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler

Merhaba ben Sandy Maranesi. Bugün size kaşlarınızı nasıl kavisli biçimde şekillendireceğinizi göstereceğim. Bunun için bir kaş kalemine ve ayrıca kaş fırçasına ihtiyacınız olacak. İlk olarak fırçayla kaşlarınızı taramaya başlayın. Bu şekil de <strong>kaşlarınızın tam şeklini belirlemiş olacaksınız. Devam ediyorum Kaş kalemini alın. Kaş kalemi</strong>ni daima kaşınızın renginden daha açık tonlarda seçin. Bu şekilde kaşlarınız daha doğal ve gerçek gözükür.

Kaşınızın renginden daha koyu renkte bir kalem tercih etmemelisiniz. Ben de modelimizin kaşları siyah olduğu koyu kahve bir kalem kullanıyorum. Boyadıktan sonra kavisin yerini bulmalısınız. Kavis sayesinde kaşlarınız daha belirgin ve sert gözükecek. Kalemi kaşlarınızın dışına taşırmamaya dikkat edin. Kalemi bastırmadan hafifçe kaşlarınızı boyayın. Kaşlarınızın gayet doğal ve hoş gözüküyor. Kavis oluştururken, kaşınızı oyuk hale getiriyorsunuz.

Kavis sayesinde kaşlarınız gayet hoş ve etkileyici gözükecek. Kaşlardaki boşlukları dolduruyorum. Tekrar fırçayı alın ve kaşları tarayın. Kaşlarızın düzgün gözüktüğünden emin olun. Bu işlem için yalnızca kalem kullanmak zorunda değilsiniz. Kalem yerine far da kullanabilirsiniz. Ben daha çok kaş kalemi tercih ediyorum çünkü daha kalıcı. Far çok kalıcı olmayacaktır. Sandy Maranesi'yi izlediniz. Bu videoda size kaşlarınızı nasıl kavisli biçimde şekillendirileceğini anlattım.

Kaynak: http://www.makyajtelevizyonu.com/kavisli-kas.html

kavisli taş
1 sayfadaki 1 sayfası