Site Adresi: Cilt Lekelenmeleri Karşıtı
Site İçerik: Sağlık
Site Açılış Tarihi: 2014
Site Hakkında Tanıtım:
Hamilelik sürecinin pek çok zorluğunun yanında bir de cildimde oluşan lekeler gergin bir bekleyişe girmeme neden olmuştu. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldığım için çok mutluydum ama cildimde oluşan lekelerin doğum sonrasında da geçmemesi anne olarak yaşadığım mutluluğu gölgeler hale gelmişti. Derken
Caudalie markasının leke karşıtı ürünleriyle karşılaşmam o sıkıntılı halimde bir umut oldu benim için.
Tek yapmam gereken bebek nedeniyle kolay kolay dışarı çıkamadığım için bu ürünleri sipariş edebileceğim güvenilir bir internet sitesi bulmaktı. Hem ödeme konusunda güvenilir bir alt yapıya sahip hem de ürünlerin orjinalliğini garanti eden bir internet sitesi araştırırken karşıma
http://www.dermokolik.com/?B=Marka çıktı.
Sadece
Caudalie değil, ihtiyaç duyduğum tüm kozmetik ürünlerine ve çok sayıda
dermokozmetik markaya yer veren sitenin ödeme konusunda da güvenirliğinden emin olduktan sonra hemen siparişimi verdim. Leke karşıtı ürünleri kullanmaya başladıktan sonra, ilk aşamada lekelerin belirginliğinin azaldığını fark ettim. Moralimin de yerine gelmesini sağlayan bu gelişme ürünleri daha da titizlikle kullanmamı sağladı. Şu an yüzümdeki lekeler neredeyse fark edilmeyecek kadar azaldı.