Site Adresi: Saç Dökülmesine Dünyaca Ünlü Çüm
BioxcinSite İçerik: Saç Ürünleri
Site Açılış Tarihi: 2011
Site Hakkında Tanıtım:
Saçlarımı sürekli toplamak zorunda kalıyor ve taramaya korkuyordum. Günde 100 – 150 kadar saç telinin dökülmesinin normal olduğuyla ilgili yazıları okuduktan sonra, saymayı denedim ve sabah kalktığımda yastığımın üzerinde bile neredeyse 50 – 60 tel saç olduğunu görünce, çabucak vazgeçtim. Bakım kürleri, çeşit çeşit şampuanlar, saç derisine masaj yapmalar, saç bakımı ile ilgili akla gelebilecek her şeyi denedim, bazıları fayda ediyor gibi olsa da
saçlarımın dökülmesini engelleyemedim.
Öyle ki artık başımın üst kısmındaki saçların seyrekliği uzaktan bile fark edilebiliyordu. Peruk takmak, saç ektirmek gibi pek çok çözüm aklımda dönüp duruyorken bir alışveriş merkezinde Bioxcin’in
dermokozmetik ürünlerini gördüm. Satın aldıktan sonra ilk zamanlar çok belirgin bir etkisini gördüğümü söyleyemem. Ama birkaç hafta sonra saçlarımın canlandığını fark etmeye başladım.
Saçlarımın sağlık kazandığı ilk bakışta bile fark edilebiliyordu. Herkesin dikkatini çeken bu gelişme beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz. Ürünleri kullanmaya daha da özen gösterdim, bu arada
http://www.dermokolik.com/?B=Marka adresini keşfetmek de oldukça keyifliydi.