_-_-_-_-_Deniz Evrenol Fan Sitesi_-_-_-_-_
Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ben Bilmem Eşim Bilir İddia Zamanı

YazarMesaj
dj_ibo_g_h

Ben Bilmem Eşim Bilir İddia Zamanı Empty
MesajKonu: Ben Bilmem Eşim Bilir İddia Zamanı   Ben Bilmem Eşim Bilir İddia Zamanı Icon_minitimeC.tesi Tem. 06, 2013 12:37 pm

Web Adresi: http://www.benbilmemesimbiliroyunum.com
Sahibi: benbilmemesimbiliroyunum
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: benbilmemesimbiliroyunum
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

Ünlü oyuncu İlker Ayrık’ın Kanal D televizyonlarında sunduğu ben bilmem eşim bilir programı insanlar tarafından oldukça fazla ilgi görmektedir. Aileler ile birlikte izlenebilecek olan bu program diğer yarışmalara göre daha eğlenceli ve farklıdır. Platformda eşlerinizin tahminleri ile yarışmalı ve bu tahminleri başarmalısınız. Sonunda ödül olarak son model bir araba sizi bekliyor olacaktır.

Televizyonda izlenildiği gibi eğlenceyi yakalayan insanlar ben bilmem eşim bilir oyunu oynayarak da ayrıca eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Şimdili 2 oyun seçeneği bulunan ben bilmem eşim bilir oyununda yakın zamanda programdaki diğer oyunlarda eklenmiş olacak. Şimdilik bar masası oyunu ile eğlenceli vakit geçirmek sizlerin elinde. Oyunda masanın karşına atabildiğiniz kadar bardağı atmanız gerekmektedir. Kolay bir iş olarak görünse de aslında zor ve zahmetli bir oyundur. Ancak tüm Türkiye’nin takip ettiği ben bilmem eşim bilir oyunu oynamak eğlenceli ve zevklidir.
Bunun yanında ben bilmem eşim bilir topuklu ayakkabı oyunu oynayabilir ve engelleri aşarak oyunu bitirmeye daha yakın olabilirsiniz. Ancak her iki oyunda zor ve eğlencelidir. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir ve en yüksek puana ulaşmaya çalışabilirsiniz.

Ben Bilmem Eşim Bilir İddia Zamanı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ben Bilmem Eşim Bilir Oyunu
» ben bilmem eşim bilir oyunları
» Ben Bilmem Eşim Bilir Oyna
» internetten Para Kazanma Zamanı Geldi