_-_-_-_-_Deniz Evrenol Fan Sitesi_-_-_-_-_
Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Sitemize hoşgeldiniz! keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle..
Üye değilseniz hemen ÜCRETSİZ KAYIT OLUN ..!!

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ben Bilmem Eşim Bilir Oyunu

YazarMesaj
dj_ibo_g_h

Ben Bilmem Eşim Bilir Oyunu Empty
MesajKonu: Ben Bilmem Eşim Bilir Oyunu   Ben Bilmem Eşim Bilir Oyunu Icon_minitimePtsi Tem. 22, 2013 5:36 pm

Web Adresi: http://www.mebkraloyun.net
Sahibi: mebkraloyun
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: mebkraloyun
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler:

İnsanlar günün birçoğunu televizyon karşısında geçirmektedir. Televizyon karşısında izleyecek pek bir programın olamaması yüzünden en çok izlenen yarışma programlarıdır. Yarışma programları heyecanlı ve eğlenceli olduğu için insanlar tarafından tercih edilmekte ve fazlaca izlenmektedir. Yarışma programına rehavetin bu denli olması oyununda çıkmasına ve insanların ilgisini çekmesine başlamıştır. İlk olarak ben bilmem eşim bilir oyunu piyasaya çıkmıştır. Birçok oyun geliştirici tarafından ortaya çıkan ben bilmem eşim bilir oyunları insanlar tarafında ilgiyle karşılanmış ve oldukça fazla oynanma sayısı yakalamışlardır.
İnsanların ilgiyle karşıladıkları ben bilmem eşim bilir oynaması zor olan ama çok fazla insanın oynadığı bir oyundur. Arkadaşlarınız ile birlikte bu oyunları oynayabilir ve güzel vakitler geçirebilirsiniz. Ayrıca ben bilmem eşim bilir oyunları içerisinde farklı 2 değişik oyun bulunmakta ve bunları oynamak oldukça eğlenceli olmaktadır. Oyunlarda istediğiniz modları ayarlayarak en iyi şekilde size verilen görevleri tamamlamanız gerekmektedir. Oyunun arka plandaki sesler yarışmasındaki aynı olan sesler ile süslenmiştir. Bu şekilde yapılan oyun oldukça gerçekçi ve eğlenceli bir oyun olmuş ve oyun severlere sunulmuştur.

Kaynak: ben bilmem eşim bilir

Ben Bilmem Eşim Bilir Oyunu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ben bilmem eşim bilir oyunları
» Ben Bilmem Eşim Bilir Oyna
» Ben Bilmem Eşim Bilir İddia Zamanı
» izmir evden kaçış oyunu , evden kaçış oyunu , gercek kaçış oyunu
» Ateş ve Su Oyunu